Manuel Vázquez Montalbán

AVÍS LEGAL

Aquest lloc web i els domini bnc.cat pertany a la Biblioteca de Catalunya, amb domicili al carrer Hospital, 56, 08001 Barcelona, tel. +34 93 270 23 00 CIF Q5850029I.

El lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de la Biblioteca de Catalunya o d’algun organisme vinculat, o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts a la Biblioteca de Catalunya.
La Biblioteca de Catalunya posa els continguts a disposició pública amb finalitats d’informació i d’investigació atenent a les funcions que li són pròpies , i tret que s’indiqui de forma expressa per a casos particulars, els continguts d’aquest lloc web estan subjectes a una llicència Creative Commons de Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya

Aquesta llicència autoritza la reproducció i comunicació pública dels continguts sempre que se citi els autors i la font (Biblioteca de Catalunya) i no autoritza usos comercials ni fer-ne obres derivades.

  Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 2.5 Espanya de Creative Commons

  Les condicions d’ús del lloc web són les següents:

  1. Només està autoritzat l’ús no comercial. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc web en una finestra aliena (framing) sense l’autorització expressa. La Biblioteca presenta per aquest mitjà els dissenys i logotips que la identifiquen, els quals poden ser utilitzats únicament per identificar activitats o iniciatives pròpies de la Biblioteca en la qual aquesta hi tingui una participació explícita.
  2. La informació administrativa facilitada a través d’aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment al DOGC i altres diaris oficials, l’edició impresa dels quals és l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.
  3. La Biblioteca de Catalunya no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de la biblioteca.
  4. La Biblioteca de Catalunya no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels possibles danys causats per l’accés al web o pels prejudicis causats per la impossibilitat d’accedir-hi a causa d’avaries, desconnexions o sobrecàrrega de les línies. Tampoc es fa responsable dels danys causats per terceres persones que facin intromissions il·legítimes fora del control de la Biblioteca. Quan sigui possible s’advertirà als usuaris prèviament sobre possibles interrupcions del web i/o dels seus serveis vinculats.
  5. La Biblioteca de Catalunya informa que l’ús de galetes per a processos interns de funcionament o altres mitjans tecnològics o analògics que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.
  6. La Biblioteca de Catalunya en compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal garanteix la confidencialitat de les dades personals que es puguin obtenir utilitzant formularis o altres elements a fi de donar un servei. En qualsevol cas els usuaris són informats prèviament abans d’omplir els formularis. Les dades recollides s’utilitzen únicament per a la finalitat indicada en cada cas. Per a més informació, consulteu l’apartat sobre Protecció de Dades.